به گزارش پایگاه تخصصی مسجد ، سردبیر پایگاه تخصصی مسجد به مناسبت وفات حضرت زنیب(سلام الله علیها) یادداشت کوتاهی را مرقوم نموده است که در ذیل میخوانید:
زینب کبری (سلام الله علیها) تربیت یافته اسلام ناب محمّدی
پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله) او را زینب نامگذاری کرد که بعض روایات اینگونه نقل شده است نام ایشان از سوی خداوند باری تعالی و توسط جبرئیل ابلاغ گردیده است؛ بانویی که در سنین جوانی تفسیر قرآن میکرد و زنان شهرکوفه را با معارف والای قرآن آشنا میکرد. آری ایشان دختر برترین مرد و والا ترین زن است.
برخی از فضیلت های حضرت زینب (سلام الله علیها)
آن بانوی گرانقدر ازجایگاه علمی باعظمتی برخوردار است، چنان که اندیشمندان شیعه و سنی در بیان جایگاه ایشان قلم فرسایی نموده اند و پس از واقعهی عاشورا ضمن ایراد خطبه، حضرت زین العابدین(علیه السلام) ایشان را عاله غیر معلمه خواندند.
ابنحجر عسقلانی که از دانشمندان اهلسنت، زینب کبری(سلام الله علیها) را مجسمهی شجاعت و شهامت خوانده و حیرت دیگر مورخان را نیز ازاین شجاعت و شهامت در چند مورد نقل کرده است که در این چند سطر مختصر مجال بیان آنها نیست.
ویژگی بارز حضرت زینب (سلام الله علیها) عمق عبادت و تعبّد ایشان است که امروز هر جویندهی کمالی می تواند با الگو قرار دادن ایشان خود را از فیض عظمای آن بهره مند نموده و به تعالی دست یابد.
عفّت، حیا و وقار ایشان در بین همگان زبان زد بوده و هست. ویژگی دیگر این شخصیت ارزشمند جهان اسلام، شجاعت، درایت در مدیریت و برخورد با مشکلات و شهامت در رویارویی با دشمنان است که این ویژگی نشان دهنده آن است که زن در اسلام از چه ارزش و بهای بالایی برخوردار است و نه تنها قرار نیست که منزوی باشد بلکه در چارچوبی که خداوند برای وی قرارداده است باید در وقایع و حوادث مهم نقش آفرینی نموده و مؤثر باشد.
زینب (سلام الله علیها) بانویی است که در واقعهی عاشورا و نهضت حسینی ثابت کرد، با درایت و حلم می توان به بهترین گونه بر مشکلات و مصائب فائق آمد و دشمنان را خوار و ذلیل کرد؛ ثابت نمود که می توان چراغی شد و دیگران را به راه سعادت هدایت کرد.